Η Μεικτή των Μεικτών μας γιόρτασε στη Θεσσαλονίκη

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου έδωσε την ευκαιρία διπλού εορτασμoού για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ EKA “Νίκος Γκάλης”! Τόσο για την Εθνική μας Επέτειο, όσο και για την συμμετοχή μίας All Star Μεικτής Oμάδας στους Μπασκετικούς Εορτασμούς για τα 110 χρόνια της Ιστορίας της ομάδας του Άρης Θεσσαλονίκης!
Πιο αναλυτικά, το Εκα Μπάσκετ Νίκος Γκάλης ανταποκρίθηκε στη πρόσκληση της Κ.Α.Ε. Άρης για την συμετοχή σε μπασκετικό τουρνουά για τα 110 χρόνια της ομάδας, οργάνωσε την All Star Τeam των Μεικτών του Ομάδων, αποτελούμενη από παίκτες όλων των ηλικιακών κατηγοριών των Μεικτών μας, η οποία μετέβει στη συμπρωτεύουσα για να αγωνιστεί στο Nick Galis Hall του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου, που θεωρείται δικαίως ως ένα από τα “ιερά τοπόσημα” του Ελληνικού Μπάσκετ!!
Την αποστολή του Εκα Μπάσκετ υποδέχτηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και εμβληματικός παλαίμαχος της ομάδας κ. Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος ξενάγησε τα στελέχη και τα μέλη της ομάδας μας στην Μουσιακή Αίθουσα Έκθεσης Κειμηλίων της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ (και κατ’ επέκταση της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης)!! Όπως σημείωσε ο αρχηγός της αποστολής του Εκα Μπάσκετ και αρχηγός της αποστολής της ομάδας κ. Ανεστιάδης Σάββας: “Το ΕΚΑ Basket έχοντας στην επωνυμία του τον σπουδαιότερο παίκτη του Άρη και της Εθνικής Ομάδας, δεν θα μπορούσε παρά να ανταποκριθεί με μεγάλη τιμή στο κάλεσμα της ΚΑΕ Άρης”.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο εμβληματικός παλαίμαχος και assistant coach πλέον της ομάδας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ κ. Giorgos Sigalas, με τον Αντιπρόεδρο του Εκα Μπάσκετ και Τεχνικό Δ/ντη του Μεικτών μας κ. Ilias Tsintzas να δηλώνει μεταξύ άλλων: “Για όσους μεγαλώσαμε μπασκετικά στις δεκαετίες 80-90, γνωρίζουμε πολύ καλά τί σημαίνει Άρης Θεσσαλονίκης. Και είναι πραγματικά ιδιαίτερα ευχάριστο και τιμητικό να συναντάς δια ζώσης και να διαδράτεις με τους ζωντανούς θρύλους της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ όπως τον Χάρη Παπαγεωργίου και τον Γιώργο Σιγάλα. Το φιλικό με τους Βετεράνους της Θεσσαλονίκης, μάς έκανε να θυμηθούμε τις παλιές μεγάλες αθλητικές στιγμές”.
Έτσι, η (All Star) Μεικτή του Εκα Μπάσκετ αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα προς τιμήν της εκατοστής δέκατης επετείου της ομάδα του Άρη, με την ομάδα τω Βετεράνων Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με σκορ 75-56!!! Παίτκης της ομάδας της Μεικτής του ΕΚΑ ήταν και ο Πρόεδρος του ΔΣ του Εκα Μπάσκετ Νίκος Γκάλης κ. Χρήστος Λιαράκος, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: “Απίστευτη εμπειρία! Τιμήσα την ιστορία της ομάδας του Άρη με τον τρόπο που της αρμόζει, δηλαδή σε αγωνιστική δραστηριότητα εντός του παρκέ. Θερμές ευχαριστίες στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την εξαιρετικά τιμητική πρόσκληση και πολλά μπράβο στον coach μας Marios Chalkiadakis για την οργάνωση του ρόστερ της 1ης Μειτκής των Μεικτών του ΕΚΑ Basket και το εξαιρετικό κοουτσάρισμα”…
Τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ μας ως ακολούθως: Vasilis Stamelos, Πέτρος Φούκος, Evangelos Iatrou, Petros Chioutakakos, George Vidakis, Nikos Andriopoulos, Μιχάλης Χουρδάκης, Tasos Krestas, Zourntos Grigoris